Messenger Plus Live Özellikleri

Birbirinden Güzel Özellikleriyle Yeni msn plus live sizlerle

Sekmeli Sohbetler

Sekmeli bir web tarayıcısı kullanıyor musunuz? Aynı şey neden konuşmalarınız için kullanılmasın? Bütün sohbet pencereleriniz şimdi daha iyi tek bir pencerede gruplandırılabilir. Değişik konumlar, değişik seçenekler, bu özellik sizin özelleştirmeniz için.

Renkler, Biçimlendirme ve Komutlar

Messenger Plus! size, iletilerinizin metni ve arka planı için istediğiniz herhangi bir renk seçme imkanı sunar. Kalın, italik, altı çizili ve üstü çizili gibi özel biçimlendirmeler de eklenebilir. Ayrıca Messenger ın hemen her yönü geleneksel IRC sohbet odalarında kullanılanlara çok benzeyen komut denen metin kısayolları ile kontrol edilebilir.

Özel Sesler
Özel İfade Sesleri özelliği, kullanıcıların daha önce kaydedilmiş kendi seslerini konuşma sırasında gönderebilmelerini sağlar. Sesler iki tarafta da anlık olarak çalınır ve gerektiğinde otomatik ve saydam olarak aktarılır.

Milyonlarca ses akla gelen her kategoride zaten hazır, özel koleksiyonunuza başlamak için tek ihtiyacınız birkaç ses paketi. Ayrıca yeni ifade sesleri mevcut ses dosyalarından (MP3 ler gibi) kolayca oluşturulabilir ya da bir mikrofon ya da başka bir ses kaynağından canlı olarak kaydedilebilir.

.... REKLAM